24/06/2018
Facebook Twitter RSS

Vacature Stageplaats!


4 EN 5 MEI AMSTERDAM / BEVRIJDINGSFESTIVAL AMSTERDAM

COMMUNICATIE + PRODUCTIE

4 en 5 mei Amsterdam
Naast de meer dan zeventig herdenkingsactiviteiten die op 4 mei in Amsterdam plaatsvinden, zijn er theater-, muziek-, film- en debatprogramma’s tijdens de avond en nacht van 4 mei. Het Amsterdamse Bevrijdingsfestival op 5 mei heeft een programma met muziek, theater, debat en tentoonstellingen verspreid over de Amsterdamse binnenstad, overdag onder andere op de muziekpodia op de Dam en Beursplein en ‘s avonds in Paradiso en Felix Meritis.

Vacature:
We zijn op zoek naar stagiair(e)s van een relevante HBO of WO opleiding (media en entertainment management, vrijetijdsmanagement, communicatie e.d.) voor minimaal 3 dagen per week in de periode van eind januari  t/m half mei 2011. Bij voorkeur woonachtig in A’dam of bekend met de stad en haar geschiedenis. 

Werkzaamheden:
Ondersteuning van de communicatie en productie. Dit behelst taken op het gebied van publiciteit (o.a. website, PR-acties, facebook, twitter) en/of productie (o.a. meedenken aan en uitvoering van het programma, festivalmarkt, vrijwilligers). Ook zijn er onderzoeksmogelijkheden.

Een veelzijdige stageplek met veel verantwoordelijkheid, op een levendig, ongedwongen kantoor binnen een zeer divers festival. Er is een beperkte stagevergoeding mogelijk. Een contract met de opleiding is een vereiste.

Voor meer informatie over het festival kijk op www.4en5meiamsterdam.nl / www.amsterdamsbevrijdingsfestival.nl

Reacties: korte motivatiebrief met C.V.  naar Olivia Somsen  olivia@partizanpublik.nl o.v.v. ‘sollicitatie stage’.

Meer informatie? Bel Olivia op 06-41373647