17/02/2019
Facebook Twitter RSS

Meedenken over media

Ouders en kinderen (8 t/m 12): we zoeken meedenkers! In ruil voor de laatste inzichten, lessen en tips over mediagebruik.

Afstudeerstudente Maria Barmentlo studeert Communication and Multimedia Design op de Hogeschool van Amsterdam en doet onderzoek naar de invloed van social media op kinderen (8 tot 12 jaar), samen met Partizan Publik en Driebit. Dit onderzoek gaat vooraf aan het ontwikkelen van een training en applicatie die kinderen bewuster maakt van de invloed van sociale media.

 

Voor dit onderzoek is zij op zoek naar mensen uit de doelgroep 8 tot 12 jaar. In de vorm van een interview wil zij meer leren over hoe kinderen social media en hun smartphone gebruiken, hoe(veel) zij met vrienden en ouders praten over social media en hoe zij zich voelen over dit gebruik.

Naast een onderzoek bij de doelgroep gaat zij ook ouders of docenten interviewen. Zo wil zij onderzoeken hoe zij het media gebruik van kinderen ervaren, hoe ze deze technologie meenemen in de opvoeding van kinderen en welke effecten zij bij kinderen observeren.

We horen het graag als jij, je kind of een bekende interesse heeft om mee te doen. Aanmelden kan via info at partizanpublik punt nl.