06/04/2020
Facebook Twitter RSS

Vacature: stage voor HBO-student

 Vrijheidsmaaltijd_aftrap

VERHALENMAKER // ORGANISATIETALENT // COMMUNICATIE // PRODUCTIE // 4 EN 5 MEI AMSTERDAM // AMSTERDAMS BEVRIJDINGSFESTIVAL //  OPEN COÖP IN TOLHUISTUIN

Vacature: we zoeken een stagiair(e) van een relevante HBO opleiding (communicatie, media en eventmanagement, vrijetijdsmanagement e.d.) voor drie dagen per week in de periode van januari t/m juni 2014. Je werkt als teamlid mee aan een groot historisch en cultureel programma. Heb je affiniteit met Amsterdam, ben je breed onderlegd, communicatief en praktisch ingesteld? Dan is deze stage wellicht interessant voor jou.

Taken: Je draait mee in het team dat de Amsterdamse 4 en 5 mei activiteiten* organiseert: je onderhoud contacten met de programmapartners, de pers, werkt mee aan de perspresentatie, je  ondersteunt bij het beheer van de website, de mobiele app en social media, zorgt voor de begeleiding van drukwerk (posters etc.), de verspreiding, publieks- en partner onderzoek, werft vrijwilligers, helpt mee met het organiseren van partnerbijeenkomsten en ondersteunt in de productie.

Wij bieden: een brede stage op het gebied van communicatie, eventmanagement en onderzoek, onder leiding van een senior communicatiemanager. Je werkt in een levendige omgeving, krijgt een kleine vergoeding en iedere dag een heerlijke lunch. Je leert het reilen en zeilen van een netwerkorganisatie op diverse niveaus kennen. Je kunt kennis en een netwerk opbouwen, te midden van een collectief van architecten, historici, kunstenaars, producenten, theatermakers, en ontwerpers.

Jouw competenties

Breed geïnteresseerd, affiniteit met Amsterdam en haar geschiedenis, legt makkelijk contact, maakt slim gebruik van aanwezige kennis en netwerk, kan goed overzicht houden en vooruit kijken, zelfstandig en teamspeler, leergierig, enthousiast, pro-actief en initiatiefrijk. Je studeert in de hoek van: communicatie, eventmanagement, vrijetijdsmanagement.

* 4 en 5 mei Amsterdam: Naast de meer dan zeventig herdenkingsactiviteiten die op 4 mei in Amsterdam plaatsvinden, zijn er theater-, muziek-, film- en debatprogramma’s tijdens de avond en nacht van 4 mei. Het Amsterdamse Bevrijdingsfestival op 5 mei heeft een programma met vrijheidsmaaltijden, muziek, theater, debat, open huizen en tentoonstellingen verspreid over Amsterdam, bij diverse podia, culturele instellingen, restaurants en buitenlocaties (oa het Westerpark). Het bureau Partizan Publik is verantwoordelijk voor de volledige programmering op 4 en 5 mei.

Zie ook: www.4en5meiamsterdam.nl.

 

Bedrijfsinformatie:

Partizan Publik

Tolhuisweg 2

1031 CL Amsterdam

020 4940058

www.partizanpublik.nl

 

Reageren? Stuur je cv en motivatie naar:

Olivia Somsen / olivia@partizanpublik.nl / 06-41373647  (contactpersoon)