27/02/2020
Facebook Twitter RSS

Stageplek: 4 en 5 mei 2013


Wij bieden een veelzijdige stageplek met veel verantwoordelijkheid, op een levendige werkplek in de Amsterdamse Tolhuistuin. Je werkt mee aan het Amsterdamse programma op 4 en 5 mei 2013, onder leiding van ervaren programmamakers.

Vacature We zijn op zoek naar stagiair(e)s van een relevante HBO of WO opleiding (media en entertainment management, vrijetijdsmanagement, communicatie, e.d.) voor minimaal 3 dagen per week in de periode van begin januari t/m half mei 2013. Eerder beginnen is ook mogelijk. Een contract met de opleiding is een vereiste. Er is een stagevergoeding beschikbaar.

Werkzaamheden Ondersteuning van de communicatie en productie. Dit behelst taken op het gebied van publiciteit (o.a. website, PR-acties, Facebook, Twitter) en/of productie (o.a. meedenken aan en uitvoering van het programma, festivalmarkt, vrijwilligers). Ook zijn er onderzoeksmogelijkheden.

 

4 en 5 mei Amsterdam Naast de meer dan zeventig herdenkingsactiviteiten die op 4 mei in Amsterdam plaatsvinden, zijn er theater-, muziek-, film- en debatprogramma’s tijdens de avond en nacht van 4 mei. Het Amsterdamse Bevrijdingsfestival op 5 mei heeft een programma met muziek, theater, debat, diners en tentoonstellingen verspreid over Amsterdam, bij diverse podia, culturele instellingen, restaurants en buitenlocaties.

 

Contact Voor meer informatie over het festival kijk op www.4en5meiamsterdam.nl

Reacties: korte motivatiebrief met C.V.  naar Olivia Somsen  olivia@partizanpublik.nl o.v.v. ‘sollicitatie stage’.

Meer informatie? Bel Olivia op 06-41373647